Kozijnen

Wij verzorgen montagewerkzaamheden, voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Kozijnen

Bespaar tijd, geld en energie

Nooit meer hoge bedragen betalen voor het schilderen van uw kozijnen? En wat dacht u van de tijd die u kwijt bent aan het schoonmaken van houten of aluminium kozijnen? Met kunststof is dat verleden tijd. Het trekt namelijk minder vuil aan, en dankzij onze naar binnen draaiende ramen kunt u de kozijnen en beglazing eenvoudig schoonmaken, zonder een trap nodig te hebben.

Betaal niet langer te veel aan energie

Naast een behoorlijke besparing op onderhoudskosten bespaart u ook op uw energiekosten. Al ons glas is HR++ dubbel glas, wat een hoge isolatiewaarde heeft. Zo verliest u weinig warmte, waardoor u minder energie verbruikt. En dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Geef inbrekers het nakijken… voor een scherpe prijs!

Combineer de natuurlijke uitstraling van authentieke houten kozijnen met het gemak van moderne kunststof kozijnen: onderhoudsarm, duurzaam en milieuvriendelijk. U krijgt maar liefst

 • 10 jaar volledige garantie op kozijnen en glas
 • 5 jaar garantie op montage
 • 2 jaar garantie op beslag

En dat alles voor een eerlijke prijs! De prijzen voor kunststof kozijnen kunnen zelfs lager uitvallen dan die van traditionele hardhouten kozijnen

Gevelbedekking

Gevel bewerking is onderhouds arm en van hoogwaardige kwaliteit en niet van hout te onderscheiden. Voor de waarde  en uitstraling van u huis is de juiste gevelbekleding van groot belang.

Gevelbekleding kunnen wij voorzien in diverse materialen en kleuren van trespa plaatmateriaal tot kunststof schroten of rabbatdelen van de merken koraliet of vinyplus.

 

Ons werk:

Aluplast Blok profiel en vlak profiel

Ons meeste gebruikte profiel wat toepasbaar is voor alle type woningen.

 De kenmerken van dit profiel zijn

 •  Hoge isolatie waarde
 • Maximale glasopname van 41 mm
 • Geluidsisolatie tot 45 dB
 • 2 Voddige designs in de vleugel ( vlak verspringend / half vlak verspringend)
 • Verschillende profielcontouren voor een individueel design
 • Verborgen afwatering mogelijk
 • 5 Kamer systeem als standaard combinatie
 • Omlopend aanslagdichtsysteem in kader en vleugel
 • Gebruik van adequaat veiligheidsbeslag garandeert uitstekende inbraakwerendheid
 • Aanslagdichtingssysteem in talrijke kleurfolies beschikbaar
 • Ook houtlookverbindingen beschikbaar 

Veka Retro profiel

Dit is een profiel dat gebruikt kan worden ook voor monumentale panden.

Door zijn prachtig rechten hoeken en houtlook profiel is dit kozijn dan ook niet meer te ver onderscheiden van een Houten kozijn.

Horren

Wij zijn ook leverancier van Keje dus van insectenwering tot prachtig mooie geïntegeerde Keje switch raam decoratie met luxaflex erin of zonsverduistering. We hebben als we langs komen hier mooie voorbeeld staaltjes van dus er is voor iedere kamer wel een kleur en stof te vinden.

Wij leveren en monteren ook rolluiken deze kunnen op de kozijnen geintregeerd zijn of als losse bakken op de gevel gemonteerd worden electrisch met een somfy motor of handbediend.

Wij bieden de beste oplossing voor horren. Een kwaliteit hor voor ramen of deuren wordt bovendien tegen een scherpe prijs geleverd. Voor een ruime keuze in horren zijn we als specialist voor u hét adres voor maatwerk bij horren. De diverse raamrolhorren en deurrolhorren zijn bovendien voorzien van een mooie afwerking voor een nette uitstraling van uw woning of gebouw. Voor kant- en klaar en op maat gemaakte horren, biedt Kuijsters Montage de passende oplossing.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?